Fyll i din e-postadress för gratis uppdateringar om Enköpings SK HK Team 98/99 -old

12 september 2009
12:00

Hallstahammar

Referat: ESK T98 - Hallstahammar

Trots förlust får ESK T-98 ett stort plus i kanten efter säsongens andra träningsmatch hemma i Bahcohallen. Gästande Hallstahammar kunde vinna med 7-4 sedan man gjort tre mål och avgort matchen de sista fem minuterna, men ESK spelade stundtals mycket bra.

Fram till matchens sista fem minuter var det en mycket jämn match. ESK inledde bäst men Hallstahammar kom in i matchen allt mer och med drygt fem minuter kvar var ställningen alltså 4-4. En förklaring att hemmalaget tappade matchen i slutminuterna är naturligtvis att man tränade både kvällen innan och dessutom på morgonen på matchdagen. Förmodligen var det till ESK:s nackdel på slutet av matchen.

Förutom bra målvaktsspel av Pontus Hagman så var matchens ESK-kämpar den här gången Mauritz Segersvärd och Jesper Synnerlöv. Nämnas bör även den fina insatsen av 00-orna Jonte Berggren och Filip Hasa.

Vad menar vi egentligen med "matchens ESK-kämpe"? Jo, det behöver inte nödvändigtvis vara den som är bäst i matchen utan det är spelare som vi coacher tyckte var bättre än sin egen ”normala nivå”.

ESK T-98 – Hallstahammar 4 – 7 (2-3, 2-4)